work


Gick bra på jobbet igår, va hemma ca halv 1. Det var en bokning på 146 personer som åt trerätters middag och hade quiz som en tjej och en kille hade hand om, dom va sjukt duktiga, kunna spela jättemånga olika instrument. Dock blev det lite segt den sista timmen för att de va några gubbar som aldrig gick därifrån utan skulle vänta tills baren stängde även fast alla andra gått och då kan vi ju inte plocka undan allt å städa så vi fick roa oss med raster å prata å så i ca en timme innan dom gick :)
Nu är jag ledig fram tills på tisdag, då börjar jag jobba enligt schema. jobbar lunch på tisdag, ledig onsdag sen jobbar jag 10 dagar i sträck, och blir nästan långpanna varje dag, vilken är hur bra som helst kanske lite jobbigt efter ett tag. Men massa pengar :D får schema veckovis så får se hur mkt det blir sen men antagligen ungefär lika mkt.
Nu väntar jag på att biggest loser ska börja, tror vi ska se det. Sen idol efter det. Och idag håller jag tummarna för Geir rønning hans röst är asbra enligt mig :)
Imorgon kommer det jag längtat efter hela veckan shopping på knalleland!!

Onsdag


gick upp vi kvart i 8 idag för att följa med sandra å lämna alfons på dagis, sen tog vi en promenad till maxi direkt efter. Så jävla kallt ute nu ju, snart åker vinterjackan fram kan ja ju bara säga.
Om 2,5 timme ska jag iväg och jobba, skulle egentligen va ledig tills på tisdag, men dom ringde imorse och frågade om jag kunna jobba för två styckna var sjuk så självklart tackar man ja, inte säger man nej till mer pengar inte:)
Jag som är själva idolnörden missar ju det, ingen aning när jag slutar börjar 17:00. men blir nog runt tio brukar inte bli så sent på vardagarna.
Nu ska jag äta lite vindruvor och vänta på att sandra kommer hem men alfons så man får leka lite :D höhö.
Uppdaterar ikväll om de händer nåt spec på jobbet lr så, annars har ja nog inge vettigt att skriva :) höörs

Just nu...


Sitter jag och inte gör så mkt alls, väntar på att idol ska börja om tio minuter (som vanligt) Efter de får ja väl se om syster vill se nån film eller om jag ska krypa ner i sängen för att läsa kanske. Ska försöka komma upp vi 8 imorrn för att följa med och lämna alfons på dagis för vi tänkte ta en promenad direkt efter till maxi för att handla lite frukost åså :)
Jag vill ha fredag nu, då blir de shopping i knalleland, jag vill ha nån ny klänning lr nå, sen ska ja ha ett par kängor har jag bestämt mig för, så snyggt!

Sandras sötnosar får stå för kvällens bild :)


Gelénaglar



Har nyss gjort egna gelénaglar, blev ganska nöjd iaf, eftersom ja hade så korta naglar innan så gick det inte att börja bättre än såhär, skulle sett för overkligt ut då. Får de hur länge dom sitter kvar :) känns jättestabilt och verklligen inte som lösnaglar :) dom får 4 av 5 baggar!

 


Nu ska vi nog laga mat snart, sen ikväll blir de Idol och kanske en promenad efter :)

Måndag


Inte gjort överdrivet mycket idag inte, följde med sandra å hämta alfons på dagis vi kl 2 då gick vi direkt ut å gick & handlade på ica maxi, sen hem å duscha sen har ja bara vart inne, va ju så jävla kallt ute idag.
Har kollat på Biggest loser och Idol nu på kvällen.
Och jag personligen tycker att Linda förstörde U2 låten, totalt sågade den. Men juryn tyckte ju att det va bra så hon har säkert en chans att gå vidare, men jag håller på spralliga madeleine. Och jag vill asbsolut inte att Sebastian ska gå vidare tycker han har haft sina chanser men sabbade dom i slutaudition, han va bara bra i första audition, se kan ja inte sluta störa mig på att han ska sminka sig, ta bort de förfan!
Och skulle va kul å se hur Jonathan kommer utvecklas så han kan gärna få gå vidare, men tror Chris kommer göra det för han gjorde bäst framträdande var lugn osv, nu ska ja sluta idol nörda för ett tag höörs


Ge mig en miljon tack



Hittat på något att göra ikväll äntligen, jag sandra å christoffer ska spela bingolotto, så håll tummarna åt mig nu ;)


va ska man göra?


Nyss ätit frukost och klätt på mig, blev ganska sent idag, menmen. Nu väntar jag på att klockan ska bli två så ja kan gå ner och tvätta. Men va ska man göra resten utav denna tråkiga söndag? vädret är jättetråkigt så har ingen lust att gå ut, så får väl tillbringa dagen genom att se massa filmer eller nåt då.
Skriver väl om ja gjort nåt roligt å intressant, men tveksamt på det :)

Va ska ni göra idag på denna tråkiga söndag?

Lördag



Idag va vi ner på marknaden, gick där typ en timme, sandra köpte en tröja till christoffer och alfons fich en hästballong, sen gick vi och kinesiskbuffé innan jag skulle till jobbet.
Gick så bra som de kunna på jobbet, eriksson hade en bokning på 350 pers så jag började med att stå i entren och ta emot biljetterna innan jag gick och plockade disk osv, blev ett kort pass på bara 5 timmar men ganska skönt ändå. Nu är jag ledig i hela nio dagar så nu ska jag unna mig en shoppingrunda på knalleland i veckan som kommer sen blir det utgång på lördan för några kompisar till sandra kommer till borås :)
Den 5 oktober börjar jag jobba, och då blir det nästan varje dag, första 5 dagarna blir det ca 36 timmars jobb, säger bara caaash :D jag vill så gärna utomlands i jan/feb, jag och rebecka ska utomlands då så äre bara, och om nån fler vill med så är de ju bara roligare :D
Nu ska ja se tv ett tag innan jag ska sova:) godnatt



Chill



Blev ingen marknad idag, vi ska ta de imorgon istället innan jag ska jobba ska även va bättre väder imorrn så de passar bättre då :)

Nu sitter jag och kollar på lite youtubeklipp bara och väntar på att postkodsmiljonären och idol ska börja. Har inte gjort så mycket idag, tog en promenad till ica maxi och handlade lite med alfons, sen ätit mat å sådär bara.


barnprogram



Sandra och christoffer å Elsa är och handlar på ica maxi så jag och Alfons sitter och kollar på barnprogram, just nu är de mumintrollen som visas och Alfons tycker att det är jättebra :)


sovdags


Nu på kvällen har jag sett biggest loser, idol och debatt som handlade om politik + kungarna av tylösand, lite roligt å höra allas åsikter. Och kanal 5 ska även polisanmälas enligt va dom sa i debatten idag. Får väl se om man får läsa nåt om det.

Nu vill ja ha imorrnkväll, ja är ju värsta idolnörden, och man fick ju inte se idag vilka som gick vidare till kvalet så nu vill ja veta haha.
Om de är fint väder imorrn ska vi även gå på borås höstmarknad, så hoppas det blir skapligt iaf så man får komma ut lite. Men alfons stackarn är jätteförkyld å han ligger å hostar å snorar nu hör jag, hoppas han är bättre imorrn, iofs är han ju lika pigg och sprallig ändå, men inte kul å va förkyld.
Nu ska jag nog ta å sova, hade inge vettigt å skriva i vilket fall som helst. Blir de marknad imorrn så lägger jag nog upp lite bilder från de, alfons kanske vågar sig på en karusel den tuffingen :)

Godnatt :)


Idol


Sitter och kollar på 16 and pregnant men Sandra nu och bara inväntar idol, kan klockan gå snabbare?



har man tråkigt så har man



DEN SENASTE VECKAN HAR JAG..

Kramat min mormor: nej
Slagit någon: nej inte va ja minns
Städat rummet: ja, riktig storstädning
Bakat en sockerkaka: nej
Ätit pizza: nej
Skrikit åt någon: nej
Varit uppe längre än 02:30: ja
Åkt flygplan: nej
Åkt tåg: ja
Pratat i telefon mer än 40 minuter: vet inte
Slösat mer än 30 kr på godis: aa
Spelat dataspel: nej
Köpt kläder/skor: ja

DE SENASTE 50 TIMMARNA HAR JAG…
Gått på toaletten mer än 10 gånger: ingen aning har inte räknat
Hoppat ut i snön och skrikit: lite tidigt med snö nu
Gett någon komplimanger: hmm, möjligt
Använt handkräm: nej
Borstat tänderna: ja

Sparat pengar i spargris: nej
Sagt hej på hebreiska till någon: kan inte hebreiska
Pussat någon: ja, alfons massa ggr
Sagt jag hatar dig till någon: nej
Sagt "jag älskar dig" till någon: nej

DEN SENASTE TIMMEN HAR JAG..
Ätit: nej
Kollat klockan: ja
Sjungit "jag skakar av all denna meningslösheten": haha nej
Hört att någon ringt i telefon: ja
Hostat: nej
Spytt: nej
Kollat på TV: ja
Lyssnat på radio: nej
Skickat ett sms: nej
Installerat en skrivare: nej
Läst mer än tio rader på engelska: nej
Skrivit blogg: jag gör de nu så
Gråtit: nej

JUST NU..
Sjunger jag: nope
Gungar jag på stolen: nej sitter i soffan

Lyssnar jag på musik: musik på tvn just nu
Kliar jag mig någonstans: nej men börja klia nu bara för de
Äter jag: nej
Hoppar jag: nej sitter som sagt i soffan

VÄLJ BLAND..
Svart eller vitt? Beror på
Katt eller hund? hund
Solsken eller månsken? solsken
Sommar eller vinter? sommar.
Julafton eller födelsedag? Både och
Coca-Cola eller Fanta? både
Lipstick eller Lipgloss: inget oftast
Film eller bok? film
Färg eller svartvitt? Oftast färg
TV eller radio? tv
Rock eller Rap: rock
Sko eller sandal: beror på årstid
Cykel eller moped? cykel
Buss eller bil? bil men har ju inge körkort så får säga buss
Bowling eller kubb? bowling
Basket eller fotboll: fotboll
Berg-och-dalbana eller vattenbana: går inte att välja
Droger eller likör: inget alls
Guld eller silver: silver.
Nike eller Adidas: beror på de
Titta på TV eller stirra in i väggen? Titta på tv


filmtips

 

Har ni inte sett filmen the last song så är det ett måste. Har sett filmen typ 4 gånger och jag tycket den är lika bra fortfarande. Handlar om en tjej som heter Ronnie (veronica) och hennes bror som blir skickade till deras pappa över sommaren. Ronnie har inte haft kontakt med hennes pappa sen föräldrarna skiljdes för hon tycker att hennes pappa svek henne. Mer avslöjar jag inte ;) 

Den får 5 av 5 toast








































bättre sent än aldrig



Jobbet gick kanon! :D va ju absolut inget att vara nervös över, som ja va i några timmar innan jag skulle gå dit. Men nu så behöver man ju inte va de längre :D och har kanske en av tjejerna på grand å tacka för de som också började idag, som ja glömt namnet på redan. Båda nya på en arbetsplats så vi klarade det tillsammans :) Och fatservering som ja va lite orolig över hur de skulle gå för de va så längesen ja serverade så, de gick ju busenkelt wiihoo :D Slutade vi halv 10 så han precis hem till kungarna av tylösand haha! ett måste å se, hur dom skämmer ut sig å har sig, sen såg ja idol direkt efter, vill bara se morgondagens avsnitt nu å se om mina favoriter går vidare annars kan man ju lika gärna sluta kolla:)

Imorgon, lr aa senare idag ska ja gå med Alfons till dagis med sandra sen ska vi gå ut och gå, missade ju det igår, sandra hade tydligen väckt mig och pratat med mig och jag svarat, men inget jag minns, sov så dåligt den natten för att jag kände mig lite krasslig men imorrn ska ja upp:) va dagen har att erbjuda mer visar sig, nu ska ja krypa ner under täcket och sova. Godnatt :)



Jag vill tillbaka, jag ska tillbaka!

Portugal 2010, vilka minnen!


Trötter

Nyss klivit upp, låg och drog mig i sängen ett bra tag, trött som fasen är ja å , men man piggnar väl till snart när man har ätit lite å klätt på sig.
Idag är det första dagen på nya jobbet och jag är lite nervös faktiskt, men det ska nog gå bra. Börjar kl 17 och har ingen aning om när jag slutar, blir de inte allt försent så uppdaterar jag ikväll om hur det gick :)


städat



Har hunnit med att diska å städat i köket, även duschat än så länge skönt å ha de gjort.
Nu är sandra och hämtar alfons på dagis och jag sitter här med en sovandes elsa i soffan. Snart kommer en kompis till sandra och hälsar på med hennes två barn, trevligt trevligt.
tänkte lägga upp lite bilder från i lördags.




     






Tisdag

Nyss klivit upp, helt slut, har lite ont i halsen men värst på morgon & kvällen. Får hoppas det är borta imorrn för då börjar jag på jobbet, kan ju inte va sjuk första dagen, icke bra :)

En liten kort uppdatering nu, blir mer senare för nu ska ja duscha å fixa lite sen följa med syster å hämta alfons på dagis :)


borås i 3 månader



Funderar på att börja blogga igen, nu när ja flyttat och allt. Kanske får mer å skriva om här nere, men ja får så lätt bloggtorka, men nu ska ja försöka iaf.

Kom hit i fredagskväll blev en lugn kväll med idol och ett glas vin :)
på lördagen kom lars hit och och jag sandra christoffer lars alfons och elsa åkte till djurparken, var underhållande:) as längesen jag va på en djurpark med så mkt djur alltså :) kommer in lite bilder under morgondagen.

igår (söndag) va vi till niklas och nina för att christoffer skulle hjälpa niklas med att riva köket och jag sandra å nina rev bort tapeter i ett rum, sötnöten alfons hjälpte även till :)

Ni får gärna komma med lite tips på hur ja kan göra bloggen roligare att läsa som t.ex. filmtips, veckans blogg, osv osv:) nu blir de nattinatti


RSS 2.0