fredag


Igår va man på liseberg hela dagen, fy satan va roligt det var, åkte en massa sköjj spec kanonen fyfan va de gick undan man sköts iväg i 75km rakt fram sen upp i en backe direkt ner sen en lopen å sånt, huhu :') de va roligt kan ja ju bara säga! sen åkte man ju såklart flum ride är ju nåt man måste åka när man är där, de va en roligt tripp det, nina blev ju mest blöt kan ja ju bara säga, jag erbjöd mig att sitta längst fram men nejnej, :) hon vela tydligen bli blöt hon.




Idag har vi vart på stan, kollat lite i affärer och ätit på restaurang, fick igång internet idag för första gången på semestern för dom har trådlöst på campingen!



nu blir de chill i husvagnen ett tag innan vi drar iväg på konsert =D  så jävla taggad kan ja ju bara säga, hoho!! kommer bli as skojj!! men suger ganska stenhårt att man inte får ta med sig kameror in -.- man vill ju fan knäppa kort, men aja, kanske kan smygknäppa nåt med mobilen ;)


borås & liseberg

Kom fram till borås vi halv 7 tiden igår, blev lite mat och umgås innan vi tidigt kom i säng.
gick upp vi halv 9 för att hinna med en dusch och äta frukost, snart bär det av till göteborg där vi ska hämta upp hilde och åka till campingen innan vi tar spårvagnen till liseberg!  man hade ju hoppats på fint väder men ska tydligen regna.

imorgon blir det semesterns höjdpunkt U2!  kommer bli toppen!

blir mer bloggande när jag kommer hem + bilder.


 


Första dagen på semestern!

Bilresan igår gick skapligt bra, blev lite sovande,sköönt:) blev ett stopp i uppsala för att pappa skulle prata med chefen så gick och kollade lite på biltema,höhö. Sedan fortsatte trippen mot stockholm hållet. Första stoppen blev i trosa eftersom vi har vart här förr, blev bra sömn inatt så nu blir det frukost innan vi fortsätter våran färd mot borås:) uppdaterar kanske senare

Hejdå sandviken!

Börjar om, ny design, en ny start på bloggandet.

Får vällan se hur det går den här gången ska försöka hålla den uppdaterad men ja är ganska glömsk av mig höhö.


Idag bär det av på semester, tripp mot Göteborg med husvagnen blir ett stopp i Gränna får passa på att köpa färska polkagrisar ;)
käraste syster följer också med vilket gör denna resa roligare, blir även liseberg en dag och semesterns höjdpunkt är ju såklart u2!! Pepp, pepp,pepp.
Får ju även träffade äldsta systern som ja saknar huhu, och lilla alfons som inte är så liten längre, gash.. tiden går snabbt.
Måste se till att packa klart allt idag, men jag skjuter alltid allt framför mig, vilket inte är bra. Och jag är verkligen sämst på att packa för ja är alltid lika rädd att ja ska glömma nåt så ja måste kolla igenom packningen ett antal gånger innan vi kan åka haha! Kommer förmodligen inte ha tillgång till internet där borta varje dag, så får bli en bloggdag när jag kommer hem.


Lär ju även tacka stoffe"dumhet" karlsson för designen, dock är den inte riktigt klar än men han lär ju få sova han med, fattas en bild och bakgrund, men de kommer de åå.
 

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0