nej nuså!

var några dagar sen jag bloggade nu, inte bra! men har haft fullt upp ända sen fredag efter skolan.

I fredags åkte jag med angelica till ockelbo, medans hon va i stallet så gick jag hem till mormor och duschade å pratade lite. När angelica blev klar så skjutsade mormor hem oss till henne så började vi fixa oss inför kvällen som vi spenderade hos chatrins morfar för hon fyllde 18 då , grattis hjärtat! där åt vi smörgårdstårta och hade allmänt trevligt. Tog kvart i 11 tåget till gävle och va där en stund innan jag och angelica tog bussen hem när dom andra skulle te krogen, så vi bestämde oss för att åka hem till turken ist (majsen) som hade 21års fest! grattis på dig med turk! var en mycket trevlig kväll, eller?:)

I lördags jobbade jag mellan halv 6-10 det gick väl skapligt bra, börjar komma in i det nu, så nu vill jag bara jobba mer å mer, man säger väl inte nej till lite extra pengar i månaden! När jag slutade stod sofie och väntade på mig så vi kunna ta bussen till gävle och satan va kallt de har börjat blivit på kvällarna nu, snart dags för vinterjacka huhu. I gävle va de väl inge spec mkt folk heller, inte som de brukar vara på cruisingen iaf. va inte spec mkt bilar heller, men vi träffade lite folk där, käka macka från subway, va upp till hennes kusin, tog bussen hem, cyklade hem å sov:)

söndag sov ut ett bra tag, skööönt! sen gick ja upp för leon å kajsa kom på besök så vi kollade lite bilder från deras utlandsresa som dom kom hem ifrån i fredags, 1 vecka i grekland, bruna var dom också! sen åt vi taco och kollade lite film innan dom åkte hem.

idag började riktiga schemat i skolan, men en lektion va inställt och på idrotten pratade vi bara. så vi har istortsett bara pratat igenom lektionerna idag förutom svenskan eftersom de är ända ämnet vi inte bytt lärare i. Nu blir det snart att gå hem till turken å se film, uppdaterar om det finns något roligt att prata om.

 

dagens roligaste - höll på dö, våran nya idrottslärare sverre skulle ropa upp alla våra namn så skulle vi gå fram å skaka hand med han, sen när han ropade han upp mathilda å hon gick fram, skakade hand sen sa hon; shit de va ett redigt tag, och alla började asgarva  å hon blev röd som en tomat i ansiktet x)


sommaren med göran

sjukt bra film, ni som inte har sett det måste se den nu! haha , skrattar sig igenom filmen så klockren och hur många bra skådespelare som helst! nu blir det en film sen sova, skööönt med sovmorgon till halv 1 imorrn, men måste ändå sova i tid så man orkar upp å duscha osv :) natti!


tisdag

idag har man inte gjort spec mkt, har kollat på en film som bratt rekomenderade  " the heartbreaks kid"  hette den om ja minns rätt, lite lustig film faktiskt, va med ben stiller, och brukar gilla hans filmer satt :)
har precis ätit så nu blir de mysik och fixa lite, fick just hem filmen, pay it forward efter en lång väntan men ingen ide att börja kolla på den nu hatar att avbryta mitt i filmen för ska iväg på bio om en timme, ska se sommaren med göran, så får kolla på filmen när jag kommer hem. uppdaterar senare och skriver va ja tyckte om bion, har ju fått  bra kretik iaf så de blir nog bra:)

musik är livet!

nyss lagt in en ipod på bloggen så lyssna å njuuuut! ;p inte så mkt låtar då men så lång tid tar de inte att läsa igenom bloggen ^^

bläääääääääääää

förlust blev det, 1-0..... och ett mål blev bortdömt för hammarby för offside? de va fan i helvete inte en offside! åååh va sur ja blir. aja nu blir de film å äta vindruvor orkar inte skriva.

maaaatch!

har vart en slö dag än så länge, har kollat på män som hatar kvinnor, riktigt bra film faktiskt, ser fram emot att den andra kommer ut på bio snart, men nu när filmen är slut blir det att röjja upplite på rummet, fixa mig, käka sen dra till gävle å se på gif - bajen ! :D som ja har längtat!

igår lr om de va i förrgår, har dåligt minne (a) så fick ja iaf reda på att jag har fått praktikplats i stockholm nu =) ska bli så roligt, ska bo hos min faster i två veckor och sen hos min tremäning i två veckor tror jag:)  hinnerju bli 18 innan ja åker dit är inte förrän i början av november så då blir det krogen med maja! och för er som inte vet vem de är så är de min fasters förredettas barn, men hon och jag har fortfarande kontakt vilket är roligt :) jag ska ha praktik hos min "tremäning" alltså min tremäningsbror men vi är inte släkt eftersom dom bara har samma mamma å de är pappa som är kusin med min tremänings pappa, jaja orkar inte krångla till det där mer höhö.. ska iaf vara på en fin restaurang som heter ljunggrens.
lär nog skriva ut en massa kartor om ja ska hitta i stockholm, men har hört att den ska ligga nära färjorna som går till grönan och dit hittar jag, haha. men hur ja ska hitta från min faster och sen min tremäning va ju en annan sak.. kommer känna mig som en äkta turist men lika bra å vänja sig för kommer bli värre i Portugal! :)

uppdaterar mer ikväll när ja kommer hem från matchen, får väl se vilket humör man är på hoppas verkligen att hammarby slår gävle nu igen skulle va så underbart! men är ju endel bra spelare borta -.-





haha fyfan ja skrattar lika mkt varje gång jag ser det, det är ju pinsamt. hur kan man vara så himla besatt av en människa som är med i idol? annat om de är värsta världsstjärnan men det här är Johan Palm? och även att människan säger i ett annat klipp att hon älskar honom mer än sin familj och allt annat, hon borde skämmas när hon ser det här när hon är äldre om hon inte gör det redan nu haha.

helgen

har vart dålig på att uppdatera i helgen men har inte haft tid att sitta här så mkt..
i fredags var jag i gävle med malin & brander, men de hände inte så mkt där, vi tog en fika och träffade branders pojk men sen började det spöregna så vi tog bussen hem.
igår började dagen med att prata med syster i telefon ett bra tag tills vi kom in på bloggpratandet å då slutade det med att jag gjorde om hennes design, men inte klart ännu ska väl fortsätta idag :) 
sen kom emma hit så beställde vi hem mat å kollade på film, så skönt att ja kan äta skapligt bra nu iaf :)  sedan tog vi en tripp ner på stan å träffade basse, wall osv, sen blev det hem igen, emma tjata om att hon ville se oc men hon somna ju nästan så fort hon la sig i sängen haha  ;p 

nu ska ja nog slappa framför en film å bara ta de lugnt, imorrn taggar vi fotboll!



fredag = helg =D

Gårdagens kväll tillbringade jag med malin tim & michel av en ren slump att vi va med dom men de va trevligt, gjorde inte så jättemkt dom tjata om att åka linbana i stadsparken så va väl bara att åka dit då , men tror ni att dom åkte då? typ en gång -.- hehe..

nu är man nyvaken å trött, ska väl åka te skolan om 45 min ungefär så lär väl ta å börja fixa mig strax, å vakna till lite skön musik, ja är little bit of tireeeed & hungrig som satan så får kolla upp de finns nån youghurt i kylen som man kan äta upp (a) huhu,. puss på er.




and i love this song!

torsdag

och nu va skolan igång igen, roligt på ett sätt men ändå trööök att man inte kan göra va man vill om dagarna längre, men nu blir helgerna veckans hjöjdpunkt iaf:)
fick reda på att ja ska till portugal på praktik, huhu jag blev nervös nu även fast de är länge kvar, men ja är ju helt jävla värdelös på engelska haha, men får väl börja plugga de lite sen måste man ju spara pengar så man kan leva livet där när man är ledig, sån tur är så åker ja ju inte ensam iaf, blir bara att man är på praktikplatser själva men när man är ledig har man ju folk att umgås med iaf, hoppas på mkt ledighet så man kan sola å bada lite hehe (a)



nu blir de till att lyssna på musik & städa lite på rummet innan ja ska ta å göra soppa!
uppdaterar senare om de händer nåt skojj.


suuun!

bortsett från rälsen så har denna dag vart underbar, äntligen sool och sista dagen på sommarlovet dessutom, tillbringade den men malin, vi har vart ner på stan och inhandlat oss lite nytt, lr de blev bara jag men ändå, blev en ny väska å dust it ;p kommer bild på väskan senare maybe när ja orkar knäppa kort på den å lägga in :)
efter det så åkte vi till stadsparken å njöt av solen å va meningen att vi skulle knäppa lite fina sommarbilder men batteriet i kameran va naturligtvis slut så fick bli nån bild med mobilen bara..
sen blev de till att fara hem till mig och se film & ja hade sagt åt mig själv att inte somna menmen så blev de ju ändå hehe, när ja hade piggnat till så gjorde vi soppa å stressade i oss de innan vi cyklade till jernvallen för att se på DM -semifinalen mellan sif - saik tyvärr slutade de ju inte som man hade hoppats men det var jävligt jämt, men tyvärr så förlorade saik i förlägningen så man satt där å frös helt i onödan men sån tur va så bjöd ju fager på lite värme när man tog sig till han där majsen å en massa folk partade lite grann:)
men nu sitter man här å ska väl ta å sova snart, skola imorrn -.- fast aah ska väl bli lite roligt att träffa dom man inte träffat på hela sommarlovet ;p godnatt på er!



now it´s done!

gick upp strax innan 8 idag, helt slut va jag, tidigaste dagen på sommarlovet kan man ju säga, är van att gå upp vi 12-1 tiden ;o och anledningen var för att ja skulle te tandläkarn å sätta in den där jävla rälsen så inget positivit heller..
Men nu är ja hemma å den är insatt i truten iaf så nu blir de att leva på soppa i typ en vecka. 

                                                                                                                                 

 
Just nu sitter ja å väntar på att malin ska bli klar nångång å pallra sig hit så vi kan          
leka lite grann, ska försöka få i mig nån yoghurt lr så innan ja svälter :) sen blir de nog att
se film lr lägga sig i sängen å lyssna på winnerbäck å invänta malin, å försöka att inte somna
så man kan sova i skaplig tid ikväll

lätt att älska, svårt att motstå





Så sjukt taggad till den 5 dec, då blir det Lars Winnerbäck i läkerol arena woohow
och en sak, nu lyckas jag med mina videoinlägg utan att de cpar! sköööönt!
nu blir de till att lägga sig i sängen å lyssna på lars å njuta av hans musik :)

gaaaaaaaah!

håller på och blir lite smått irriterad, varför i helvete går de inte att lägga ut videoinlägg?! -.- suttit och försökt i en evighet för vet precis  hur man gör men nejdå! sen när josefine får göra de åt mig då går de, nåt cp fel med min data lr? blää!
menmen, kom precis hem från errhani, kollat på beck å så
blev en promenad med majzen nu på kvällssidan också, så stötte vi på michel å tim också, trevligttrevligt! :)

borde kanske krypa ner i sängen å se film snart å försöka somna tidigt eftersom klockan kommer ringa 07:00 imorrn -.- kan väl inte direkt påstå att jag är nervös eftersom ja vet precis hur de är
 så vet ju redan nu att ja kommer ha ont & inte kunna äta ordentligen på en vecka ungefär
 men vafan en snabb bantningskur höhö!



Går inte att sluta älska!

Tisdag

Snart börjar skolan igen då, uscha! 
 vart har de här sommarlovet tagit vägen? Går alldeles för snabbt! Och vart har solen varit senaste tiden?
Man får väl gå å va blek som ett spöke om de här vädret ska fortsätta, bara grått å äckligt plus att imorgon ska man va på tandläkaren halv nio och sätta in räls i överkäken också -.-  
så inte får man sova ut sista dagen på sommarlovet heller, men då kanske man äntligen kan somna i bra tid på kvällen så man orkar upp på torsdag.



Jävla skit väder idag också, så blir antagligen bara att se film hela kvällen, ska kanske över te johanna & sofie å se film, men är ju inte sådär jätte peppad på att cykla i regnet så får väll se hur det blir, just nu sitter jag och taggar måndag, då blir det gif - bajen, på strömvallen huhuu jag är taggad som faen!





RSS 2.0