Gratis gillar vi!

                                                            Gratisbio.se

Idag gick jag med på Gratisbio.se , på den hemsidan kan du samla poäng och få hem presentkort och bio biljetter gratis hur nice låter inte de då :D ja menar alla gillar väl att gå på bio, och ännu bättre när det är gratis ;)
Så jag rekomenderar verkligen den hemsidan, gå med!!

www.gratisbio.se


tisdag

Jag är verkligen värdelös på att blogga haha. har inte skrivit ett enda inlägg sen långt innan sommaren de är fan illa. Men som ja skrivit tidigare, skönt å skriva av sig ibland. och om ja ändå inte har något vettigt att skriva, så varför skriva?

Nu börjar i alla fall hösten närma sig, sommaren har vart kanon, men nu känner ja verkligen att verkligheten med jobb och allt börjar. folk flyttar för att plugga osv. Men själv är man kvar i denna byhåla. Får väl se hur länge de varar, skulle va skönt å komma iväg till en större stad, men ändå skönt å vara här hemma. men om alla flyttar så är de ju ingen mening å va ensam kvar.

Sommaren kortfattat har bestått av sola å bada, vart i borås i två veckor å firat midsommar å bara haft det bra med syster å hennes familj. vart på lars winnerbäck, festat, vart med kompisar å massa mer. vart en bra sommar, förutom att vädret kunna ha vart lite bättre nu på slutet men man ska inte klaga:)

vet inte varför ja skriver detta inlägg egentligen, eftersom de förmodligen kommer ta en evighet innan ja skriver nästa, men ja kan inte sova och är rastlös. Har precis skrivit klart mitt CV så imorrn blir de till att skicka in lite flera jobbansökningar. Vill verkligen ha jobb nu så ja kan ut å resa nästa sommar, och gå på barutbildningen som ja vill gå på, den är ju ganska dyr.


Imorgon blir de ut och äta på klaras med brudarna, för " the girl next door" josefine larsson flyttar på onsdag :(
men lovar att ja kommer och hälsar på dig bruden! de är ju bara en timme bort med tåget som tur är :)Nu blir de ett nytt försök med att sova så får vi se om de blir nå mer bloggande imorrn, haha (a) natti


RSS 2.0