student 2010

Idag fick vi studentmössorna!!!:D nu är de inte långt kvar

ikväll blir de till att se på bandy kan bli sista semifinals matchen, dvs om bajen vinner dådå:d och de hoppas jag så dom är klar för final ! :D

 så kom igen, så kom igen vårt södergäng vi måste kämpa för att vinna så kom igen vårt södergäng!


en helt vanligt måndag

Blogga kanske inte är nåt för mig ändå? men whatever. kan vara skönt att skriva av sig ibland.

Nu har vårkänslorna äntligen kommit och jag hoppas det håller i sig nu för ja vill ha bort snön, finns inget bättre än en varm sommar istället.
om exakt 36 dagar så lämnar ja detta land för fem hela veckor och det ska bli nå grymt skönt men samtidigt så är ja orolig för hur de ska gå med hemlängtan men det klarar jag! Kommer bli en upplevelse för livet, blir praktik i Portugal! Ska försöka ha bloggen som en "resedagbok" när ja är där borta och skriva vad som händer å visa lite bilder osv men beror helt på om ja har internet där borta lr inte men ja hoppas verkligen det så man kan  ha lite kontakt med folket här hemma:)

kvällen består av pluggplugg å yttligare mera plugg, prov imorrn usch! jag som trodde bandymatchen gick på tv idag men ikke då utan lär vänta till onsdag, inte okej. så får lyssna på sportradion, så kom igen nu bajen utöka ledningen till 2-0 i matcher idag!

btw!! våra studentmössor har kommit äntligen:d så vi får dom i skolan på onsdag. tiden kommer gå så snabbt nu så snart står vi där på kullen med mössorna på huvudet å sjunger våra sånger, tagga! men okej visst de behöver inte gå för snabbt för ja kommer sakna min kära skola eller rättare sagt min linje och klass ;|

RSS 2.0