Helg


Det är lördag och jag är ledig? känns faktiskt skönt å va ledig en helg även fast ja trivs på jobbet och tycker att det är roligt :) Va ledig igår med och jobbar inte förrän på tisdag, så ska njuta av ledigheten nu :)

Har vart och gymmat nu på förmiddan och städat alfons rum. Funderar på om jag ska baka idag lr imorrn eftersom de är min födelsedag imorrn, måste ju ha något att bjuda på, ska göra dumlekakor vilket går snabbt att göra så kanske hinner med det imorrn. Alltid godast med precis nybakat också.
Ikväll får ja se vad som händer, vi har pratat lite om att gå ut och äta så jag hoppas på det, sen kanske ja ska ut och träffa några på krogen men får som sagt se vad som händer :)

Trevlig helg


träning


Jobbade mellan 17:00 - 03:30 inatt, så sov till 12-1 tiden idag, men de får man väl när man jobbar så sent. Vi tre tiden så åkte jag och sandra ner till stan för att träna, blev en timmes gympass riktigt skönt :)
Nu har jag precis ätit och väntar på att bingolotto ska börja, vi kan ju hoppas på att vi får tur idag istället eftersom det inte gick bra sist.

World´s cup finalen i bandy va idag också och de va ju såklart hammarby som gick vidare till final, de förstod man ju liksom ;) tyvärr så torska dom den med 1-3 mot ett ryskt lag. Men silver är väldigt bra ändå tycker jag :)

Nu ska ja lägga mig och slappa tills bingolotton börjar, sen ska ja försöka somna i tid för imorgon börjar en ny arbetsvecka:)

Ronny och Ragge


Sitter och kollar på lite Ronny och Ragge klipp, dom är ju bara för bra, tycker dom ska göra en comeback skulle bli as bra! :)

Ser ju i dom här klippen hur kul dom tkr att de fortfarande är :)




Jobb

Har vart dålig på att uppdatera nu känner jag. Men har inte tid, dagarna består av jobb, jobb och ännu mera jobb. Jobbat varje dag sen i torsdags, några långpannor också. Ska va ledig typ två dagar fram till den 23e, men ja tackar inte nej till jobb, massa pengar:) Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, men finns inte så mkt att skriva om när man bara jobbar.

På fredag blir det utgång med anna-sara en tjej jag jobbar med. hur trevlig som helst, så de kommer bli askul :)
Nu ska ja kolla på en film lr nåt kanske, sen försöka somna i tid, jobb 10:30 imorrn. Godnatt :)


Tävling






"Jag är med och tävlar om ett valfri jacka från Elvine. Var med och tävla hos Adara du också!"

Tisdag


Jobbat lunch idag så blev bara 10:30 - 15:00 ungefär:)
Efter jobbet gick jag till stadsparken där Sandra och Alfons var, så vi var där en liten stund så Alfons fick leka lite
sen gick vi och tog en lättlunch och kollade i lite affärer innan vi tog 5 bussen hem. 
Har inte gjort så mkt sen jag kom hem , typ diskat å så bara. Nu ska ja se tv, sen kommer jag nog somna tidigt idag, om inte annat på soffan hehe. känner redan att jag är lite trött så.. :)

Filmtips - Änglavakt





Såg filmen Änglavakt igår och tyckte att den var helt okej, tänker inte
skriva för mycket om den, ni få se själva. Men jag tycker att den va
sevärd så har ni tråkigt en kväll så ta er tid å se den:)

Handling:
Ernst och Cecilia lever ett synnerligen lyckligt familjeliv i villaförorten. När deras nioårige son Alexander råkar ut för en olycka och hamnar i koma ställs allt upp och ner och deras relation knakar i fogarna. Då dyker Walter, en mystisk fransktalande man upp med ett erbjudande om hjälp. Han vet mer om de båda än vad de själva gör man framför allt Ernst har svårt att lita på hans goda avsikter.

Skådespelare:
Michael Nyqvist    - Ernst
Izabella Scorupco - Cecilia
Tchéky Karyo       - Walter
Ewa Fröling          - Inga
Jacob Ericksson    - Birger
Saga Gärde          - Agnes
Melker Düberg      - Alexander

måndag



Som jag skrev tidigare så är ja urusel på att komma ihåg å ta kort, så därför blir de inga kort ifrån lördags men den va rolig iaf, vi sjöng singstar å hade skojj :)
Igår gjorde vi ingenting, köpte hem mat å bara såg film hela dagen lite smått slitna men nu är man back in the game igen. Idag har inte hänt så mkt heller, har nyss ätit, syster gjorde en jättegod rätt. Det var ett recept från Gi har ja för mig, de va tunnbrödsrulle med en sallad i, utav kalkon gurka å keso, mums lätt värt å testa:)
Nu ska vi se tv å chilla ikväll bara.
Imorrn ska ja jobba, börjar 10:30 och slutar vi 15 om de inte blir nå förseningar. Sen ledig onsdag sen börjar de hårda arbetet på torsdag igen ska bli riktigt härligt:)


Party



inte gjort speciellt mkt idag, småstädat lite bara, men sandra hade ju städat allt utom vardagsrummet när jag vaknade. Förstår inte hur hon kan va så morgonpigg fast vi går å lägger oss samtidigt men hon har väl blivit van när hon måste gå upp med barnen. Har nyss dushat åsådär nu, ska väl snart blåsa håret å fixa mig å så sen kommer några kompisar till sandra hit så blir de förkrökande innan de blir utgång :)
Kommer kanske upp lite bilder på bloggen imorrn får se hur mkt bilder de blir, brukar oftast glömma bort att ja har min kamera med mig.
Nu börjar hammarbymatchen så får hoppas på att se lite utav den om inte syster byter kanal men hon är ju bajare hon med så! FORZA BAJEN!


Lyckad shoppingrunda


Hittade det jag var ute efter och lite till :) Köpte en klänning, värsta kapet originalpriset var 599kr och jag köpte den för 149 kr, sen köpte jag strumpbyxor, 3 par örhängen, ett halsband och tre par skor. De va ta tre betala för två så varför inte passa på när man får ett par gratis. Och Behövde ju ett par vinterskor och ville ha ett par finare skor :) Nu är lönen snart slut men snart får man ju en ny å den spar vi :) 
 
Blev ett kort inlägg nu i pausen, kollar på idol. Får se va vi ska titta på efter, nåt blir det nog:) 
Orkar inte ta kort på allt ja köpt men här kommer skorna :)

           


Shoppingdag




RSS 2.0