lördag

igårkväll var jag med linda, hon kom hit å kollade på idol med mig, sen typ satt vi å prata ett bra tag innan vi gick ut för att träffa didde å hans kompisar, typ raddum, per, mordbrännarn, osv blev att åka till donken å äta glass, å typ skratta ihjäl sig iaf för mig, colan bara spruta iväg när raddum öppna munnen och kläckte ut sig nåt haha..

halv 6 imorse kom farmor å farfar å hämtade pappa å lotta å körde dom till arlanda, så gick upp för att säga hejdå,, och nu ringde pappa för ca en kvart sen å sa att dom va framme i montenegro, och att hotellet va jättefint, dom hade varmt men det regnade just nu, lite sol kan dom få men inte mkt;) haha nejdå

nu blir de snart att fixa sig lite sen åka å handla eftersom dom itne han göra de åt mig igår, uppdaterar senare om det händer något kul, linda kommer hit senare iaf.

fredag

Kom hem från linda vi halv 10 tiden igår ungefär så då blev det att lägga sig i sängen å se en film, sen sova. När jag vaknade imorse så kände ja mig krasslig så stannade hemma från skolan å sooov, typ aldeles tjock å slemmig i halsen uscha, hoppas det går över snart!

Nu sitter jag här och kollar lite idol klipp höhö, har inge bättre för mig, och tro det eller ej men har blivit besatt i två st klipp, kan kolla om och om igen för de är så bra, sen ett roligt förstås som ingen har missat hoppas jag! huhu, får hoppas dom bjuder på nåt roligt ikväll med!
snart ska ja iväg till gävle med lotta, vi ska lämna brante hos hans mormor och morfar eftersom lotta å pappa åker utomlands inatt. så ja måste med för ska lämna tillbaka ett par skor som har gått sönder efter 3 veckor, värdelöst så ska fan ha pengarna tillbaka eller ett par nya skor! :)




andra låten, lätt att älska! spec när han sjunger den så jävla bra!

så grymt bra!

 

 

haha så jävla bra skådespeleri ;p


snart helg!

vart i köket idag i skolan, så nu är jag slut haha, ligger i lindas säng å kollar på tv medan hon springer ut och in från köket och kollar på sina pommes som hon gör:) vi väntar in idol nu, så vi får skratta lite men inget slår det igår så klockrent,:) blir väl att cykla hem efter idol, uppdaterar senare, orkar inte skriva mer nu

tisdag

Idag hade man sovmorgon till kvart i 1, sjukt sköönt! klev upp vi halv 12 å åt frukost å sådär åkte iväg vi halv1, slutade kvart i 5, huhu lite jobbigt ja! åkte till syster direkt efter skolan å hälsade på innan ja åkte hem å åt och sedan cykla till humi för att göra lite fler hål i öronen:) blev ett till på höger sida så ja har två st där, sen 3 till på väster, så har nu tre st på öronflibben lr vafan de heter haha, sen en lite högre upp, vart nöjd iaf:) men nu dunkar det i öronen kan man ju säga så blir att sova på rygg inatt:)

när jag var klar med det så cyklade ja hem & gick över till majsen för att se på idol, så kul å se dom som gör bort sig, men fanns ju några bra också:)
nu vill jag att dom ska visa ifrån gävle, det är en dag jag aldrig glömmer, <3 de va sjukt roligt, även att sitta i sovsäckar hela natten för att köa va roligt, för man träffa så mkt folk man lärde känna, sen dagen närm an träffade riktiga juryn va också underbar så skön stämning där inne:) men man får väl hoppas att dom inte har smygfilmat när man sagt nåt pinsamt då haha:D

nu blir de film sen sova:) natti



bjuder på denna idag!

städning å doning!

nu har syster snart flyttat ut alla hennes saker, buhu kommer bli tomt utan dig här :/ men är ju bara nere på stan du ska bo nu men ändå.. så nu harja flyttat över lakan osv från en garderob så ja har en till najs, så nu ska min fula byrå ut å tvn som är trasig så nu är de bara inväntan på en ny! men snart kommer det å! även en ny säng:)

har nyss duschat så nu blir det att klä på mig å fixa lite innan jag och linda ska iväg å kolla på innebandy match :) mp

RSS 2.0