vilken helg!

inte haft tid att skriva nu på ett tag har vart så mkt nu när man fyllt osv, men nu så är man äntligen 18!!!

I fredags va man ut efter klockan tolv i gävle med karin, sofie, bröderna wanke, jonas och nån till, va inte spec mkt folk ute men vafan spelar de för roll man kan ha kul ändå de blir va man gör det till! :)

i lördags så kom mormor å lennart å syster hit å fikade, fick presenter å så hihi! tack så jättemycket för allt jag fick! när dom hade åkt så blev det till att duscha å börja locka håret osv sen kom sofie så fixade vi allt klart innan vi tog bussen till stan för att käka på malaysia, gott å mysigt va det!:) sen mötte vi upp angelica å började gå resecenrum där vi mötte upp näsan, nån jonas och tvillingarna norling så blev de att åka till johanna där vi skulle förkröka va redan folk där när vi kom p de blev ett helt gäng å kul som fan var det! vi va väl där till ungefär 23:30 innan de kom bilar och hämtade oss och körde oss till kharma! orkar inte skriva mer om kvällen va för mkt;o men helheten va helt okej och jag hade kul! tack för en underbar kväll hos dig johanna så snällt att vi kunna va hos dig!<3










lite bilder från förkröket

Söndan blev till att ligga i sängen å se film, sen umgås lite med majsen men de va en chilldag(a) haha.
i måndags städa ja rummet å inte så mkt mer, idag va de valbo å sen gävle med linda , hon bjöd mig på restaurang jättegott var det! tack så mkt gumman.

Nu ska ja kolla på OC en stund sen sova, blir till att kliva upp ganska tidigt imorrn för ska till valbo med josse å stina, sen utgång med dom å syster å några till! godnatt!


nu börjar sthlm närma sig - jag är nervös!


thats life

ååh lite besviken på mig själv nu va, jag som tänkte gå å lägga mig tidigt även fast ja är ledig imorrn, jag ska ju faktiskt upp till tandläkarn så lär ta 10 bussen sen  hinna duscha å så innan också.
är aktiv med msn nu å planerar lite partyparty med kusinvitamin daniel i sthlm, så taggad å komma bort från det här nu så det finns inte!

en enda kväll, men ändå för mycket begärt. jag orkar egentligen inte ens bry mig längre. men jag, eller rättare sagt vi hade sett fram emot att det kanske för en gångsskull skulle kännas som förr igen. men det var nog en för hög dröm. kanske dags att inse att det inte blir som förr, att livet får gå vidare som det är, även om det var bra förr så har man väl de bra nu, men det kan alltid bli bättre. jag vet det! men man prioterar det man helst vill här i livet, så är det bara och det är inte mycket man kan göra åt. Vi har väl blivit för olika helt enkelt.. eller så ger vi det inte ens en chans, inte meningen att de skulle bli som det blev av det här men jag sa bara sannignen som jag känner, och inget annat. jag hade bara sett fram emot de, thats it. vi får leva i nuet men komma ihåg det förflutna, eller kanske ska säga saknar det förflutna lr va man ska säga, men det är precis vad jag gör. Hade inte tvekat på att spola tillbaka tiden för en stund å uppleva det igen, allt skratt, alla minnen som vi kommer ha med oss hela livet och hoppas på att vi kanske upplever det en gång till..

livet leker

resurs vecka i skolan så de är slappt som fan, idag  börja man kvart i 1 som vanligt på tisdagar men så när vi kom dit så fick vi reda på att samhällen va inställd så va bara sitta å prata å sådådå, sen halv 2 va de skolfoto, haha fyfan va fult de kommer va , vi bilda hög å typ alla skratta som fan , får väl se hur de blev haha;p känns helt sjukt att man redan knäppt kort för sista året! känns som man nyss gick i ettan. kommer sakna min sjuka klass när vi väl tagit studenten!  Efter skolkortet gjorde ja religionprovet och de gick superbra! sen va de svenska så redovisade ja bildanalysen och den fick ja beröm för också kändes bra för ja hade lagt ner arbete på den! sen va de bara att gå hem:)
så nu sitter ja här å funderar på va ja ska hitta på , lite halv trött så kanske blir film å sen sova, imorrn lär man ju upp tidigt för att åka till tandläkaren å spänna rälsen, trist eftersom ja är ledig resten av veckan förutom ett utvecklingssamtal på fredag! menmen thats life ;p

Nu börjar de även dra ihop sig, snart smäller det!


underbar helg!

hammarby vann gulld!  hammarby vann guld!  hammarby vann guld!  hammarby vann guld! 

Såå jävla skönt dom vann med 4-1 mot zorkij , underbart att se, deras pris va inte bara en pokal utan 150k också:D och de behöver dom!

han inte blogga igår för farmor å farfar va här å gratta mig eftersom ja fyller nästa helg å dom kunna inte komma då, så blev lite fika å umgås med dom , sen direkt fixa  å käka innan jag drog ner på jernvallen med angelica för att kolla på saik - jenisej & saik tog sig till semifinal. efter de stack hon hem å sofie kom hit ist, jag va med marcus å mårten ett tag själv tills hon kom men sen umgicks vi allihopa mkt trevligt!:) och självklart blev de vinst till hammarby med! så underbart! sen va vi ute å träffade sebbe å dom ett tag tills vi skulle kolla på västerås - kubazz eller kobajs som ja skrev hela tiden för lät som deras fans skrek de  och den matchen va skapligt dryg man skulle spela 60 min men deras klocka stod på 85 typ , när matchen va slut och västerås vann med straffar! blev mårten glad iaf:)
och idag vann såklart hammarby över saik i semifinalen och över zorkij i finalen! i´m happy<3
idag va ja as trött när ja vakna för kom inte i säng förränvi 5 inatt så sov ett bra tag innan ja orkade ta mig upp för att åka på hammarby finalen , efter blev de hem å chilla innan ja gick till majsen för att se på " ensam mamma söker" liksom blivit tradition att vi ser alla avsnitt tillsammans:)

mobilen å jackan som ja köpte, nöjd än så länge och tror ja kommer förbli det!;p
  

 



5 dagar kvar - en evighets längtan!







1 vecka

en vecka kvar! och de går snabbt, tagga lite nu va:)

gårdagen tillbringade ja först i skolan, sista dagen i kallkök, å de gick riktigt bra, sen åkte ja till stan med syster å angelica å köpte en jacka på intersport, en röd  8845 altitude blev de, dock lite dyr men man lever bara en gång ;p sen åkte ja hem å fixade lite å käka innan sofie, näsan å karin kom hit blev idol., och jävla bra att niklas blev kvar för han är grym!
 sen åkte ja å sofie på bandy å kollade, självklart a de ju hammarby som spelade mot edsbyn å hammarby vann, så skönt, så nu blir de slutspel kl 8 ikväll det taggar vi nu va!  va som händer sen vettefan men de blir alltid något.

uppdaterar om de händer nåt skojj!



uppdatering

blev lite shoppande ändå, smink för tok för mkt egentligen, men man lever bara en gång, och blev bra grejjer från makeup store som alltid behövs:) köpte även pumpsen som jag kollat på, en väska å en ny mobil och gladast över den blev nog sofie larsson haha vilken lirare! börjar med att vi sitter å väntar på en kille som ska kolla upp hur de går med min mobil för ja orka inte vänta mer.. så vi ba nej men ja kommer nog itne få den på reklamation, knappast, sen när han kommer ut är de just det han säger och när vi gått ut från "varuhämningssalen" så hoppas sofie nästan av glädje och säger ungefär; yesyes fyfan va bra! yes, give me five jessica! ja ba stog där å såg chockad ut haha snacka om överspeedad men ja älskar dig för de gumman, och vi hade en otroligt rolig dag i gävle/valbo, men enormt mycket skratt!

kommer upp bilder på de ja köpt senare måste sova nu ska upp 07:00.. godnatt


torsdag 15 oktober

wohow, ja har för en gång skull vaknat i tid och har till och med hunnit duscha ;o vet fan inte vad som har hänt! men nu blir de fix, sen ner på stan en sväng sen ska ja till gävle/valbo med sofie, å kanske majsen , å bränna pengar! hur mkt som helst som ja behöver så nu så..

Blir en uppdatering på vad jag handlat senare, å kanske nå bilder, får se, ska förmodligen köpa ny kamera idag så :)

inte bra jessica, inte bra! nu blir de krut igen!

Känns inte som att bloggandet har haft tid på sista tiden, även om ja kanske suttit vid datorn. men har inte haft ork, men nuså blir de nya tag hoppas jag(a) ska iaf försöka jag lovar! kanske blir lite mer att skriva om nu, när de snart blir dags för krogen varje helg;) + att ja drar till stockholm i en månad snart så då blir det uppdaterar här vad som händer eftersom ja kanske inte komma ha nån dator där ;O hur ja ska klara mig va ju en bättre fråga!

Som sagt så börjar de dra ihop sig och till och med jessica blir en stor flicka, höhö! är så sjukt taggad nu jag! och födelsedagen som är den 24e tillbringar jag först med släkten å sofie! blir fika å presenter :D sen blir de fix innan jag och sofie drar ner på malaysia för att käka sen far vi vidare till karin för att förfesta med en massa folk innan de blir lobby å shakea as till e-type (B) ge mig den dagen nu tack!



         

blir ingen perfekt födelsedag om jag inte får fira den med bästavän, tur ja får det vava!<3


Jag börjar bli riktigt nervös över stockholm nu också, inte för själva praktiken, men hur ja ska klara mig utan att åka vilse, och hur jag ska klara mig från att vara borta sådär länge.. jag brukar tycka en vecka räcker gott å väl att vara hemifrån.. hoppas verkligen jag kommer va ledig på helgerna så ja får åka hem å träffa mina älsklingar. men de är väl bra också märker man vilka man saknar och vilka som verkligen betyder något! jag kommer sakna min pappa, tro det lr ej, men saknade han när han va utomlands i bara en vecka!:O Men jag kommer nog få jävligt roligt också, hoppas jag iaf, jonna följer ju med mig första dagen så vi ska spendera dagen på stan å shoppa sen ut på krogen, sen fotboll dagen efter:) men nog om det.



RSS 2.0