vilken helg!

inte haft tid att skriva nu på ett tag har vart så mkt nu när man fyllt osv, men nu så är man äntligen 18!!!

I fredags va man ut efter klockan tolv i gävle med karin, sofie, bröderna wanke, jonas och nån till, va inte spec mkt folk ute men vafan spelar de för roll man kan ha kul ändå de blir va man gör det till! :)

i lördags så kom mormor å lennart å syster hit å fikade, fick presenter å så hihi! tack så jättemycket för allt jag fick! när dom hade åkt så blev det till att duscha å börja locka håret osv sen kom sofie så fixade vi allt klart innan vi tog bussen till stan för att käka på malaysia, gott å mysigt va det!:) sen mötte vi upp angelica å började gå resecenrum där vi mötte upp näsan, nån jonas och tvillingarna norling så blev de att åka till johanna där vi skulle förkröka va redan folk där när vi kom p de blev ett helt gäng å kul som fan var det! vi va väl där till ungefär 23:30 innan de kom bilar och hämtade oss och körde oss till kharma! orkar inte skriva mer om kvällen va för mkt;o men helheten va helt okej och jag hade kul! tack för en underbar kväll hos dig johanna så snällt att vi kunna va hos dig!<3










lite bilder från förkröket

Söndan blev till att ligga i sängen å se film, sen umgås lite med majsen men de va en chilldag(a) haha.
i måndags städa ja rummet å inte så mkt mer, idag va de valbo å sen gävle med linda , hon bjöd mig på restaurang jättegott var det! tack så mkt gumman.

Nu ska ja kolla på OC en stund sen sova, blir till att kliva upp ganska tidigt imorrn för ska till valbo med josse å stina, sen utgång med dom å syster å några till! godnatt!


nu börjar sthlm närma sig - jag är nervös!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0